OFERTA SPECIALA REVELION 2022 LA ORIZONT – COZIA ***

OFERTA SPECIALA
REVELION 2022 LA ORIZONT – COZIA ***

30.12.2021 – 02.01.2022

La cumpana dintre ani, atunci cand cu totii ne dorim sa fim fericiti, sanatosi si linistiti, cand vrem ca totul sa fie perfect macar pentru cateva zile, ce ar putea fi mai potrivit decat alegerea unei statiuni linistite, cu un cadru natural deosebit, inconjurata de munti si brazi vesnici, cu oameni prietenosi, pregatiti sa faca totul pentru ca tu sa te simti bine!
Printr-o imbinare armonioasa a serviciilor de inalta calitate, cu o priveliste absolut unica, Hotel Orizont Cozia*** ofera confortul ideal petrecerii sfarsitului de an.
Dorim să petreceti lângă cei dragi trecerea dintre ani, într-o atmosferă de sărbătoare, unde putem să ciocnim împreună o cupă de șampanie și sa speram la un an 2022 mai bun.
Va invitam sa ne treceti pragul si sa va bucurati de liniste, aer curat, iar noi sa va incantam gusturile cu preparate pregatite pentru dumneavoastra de specialistii nostrii bucatari!

Tip camera Tarif/persoana/sejur 3 nopti
Loc in camera Dubla fara balcon 1630 LEI
Loc in camera Dubla cu balcon 1660 LEI
Loc in apartament 1750 LEI
A 3-a persoana cazata in apartament 1630 LEI
Camera Single fara balcon 1885 LEI
Camera Single cu balcon 1945 LEI
Tarife copii Tarif/copil/sejur 3 nopti
Copil fara pat suplimentar 720 LEI
Copil cu pat suplimentar 840 LEI
Copil cazat in apartament 840 LEI

Pachetul include :

– Cazare 3 nopti in data de 30.12.2021, 31.12.2021 si 01.01.2022
– Mic dejun in regim bufet suedez, in zilele de 31.12.2021 si 02.01.2022 (intre orele 800 si 1000 )
– Cina de bun venit in data de 30.12.2021 – cina cu meniu complet, bauturi alcoolice si non alcoolice si programul muzical .
– Dejun in regim bufet suedez in data de 31.12.2021
– Cina de Revelion in data de 31.12.2021 – cina cu meniu complet, bauturi alcoolice si non alcoolice. Programul muzical va fi asigurat de formatie live.
– Dejun in regim bufet suedez in data de 01.01.2022
– Cina de Carnaval in data de 01.01.2022- cina cu meniu complet, bauturi alcoolice si non alcoolice. Atmosfera va fi intretinuta de DJ EDI.
– Acces la CENTRUL WELNESS & SPA, pe baza de programare (intre orele 830 si 1800 ) dotat cu sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata.
– Check in: dupa ora 15:00
– Check out: pana in ora 11:30
– TVA de 5 % .

Informatii/Tarife suplimentare:

1. Tarifele nu includ taxa de statiune in valoare de 2 lei/zi/camera.
2. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta pana in 14 ani.
Tarifele de cazare pentru apartamente, includ servicii pentru 2 adulti.
3. Tarife copii :
• Pentru primul copil, cu varsta cuprinsa intre 0 si 5.99 ani, se va acorda gratuitate la cazare, mic dejun, dejun si beneficiaza de loc in restaurant, langa parinti (fara meniu la cele trei cine).
• Al doilea copil, cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, cazat in camera dubla, necesita obligatoriu pat suplimentar.
• Pentru al doilea copil, cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, cazat in camera dubla cu pat suplimentar sau in apartament, se achita 840 lei/sejur, reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la zona SPA.
• Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani, cazati in camera dubla cu parintii, fara pat suplimentar, se achita 720 lei/sejur/copil, reprezentand suplimentul de masa si accesul la zona SPA.
• Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani, cazati in camera dubla cu parintii, cu pat suplimentar sau in apartament, se achita 840 lei/sejur/copil, reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la zona SPA.
• Copiii cu varsta mai mare de 14 ani, sunt considerati adulti.
• Camerele cazate cu un adult si un copil cu varsta mai mare de 14 ani, sunt considerate camere duble.
• Este obligatorie, prezentarea la check in, a documentelor care atesta varsta copiilor (copie sau original).
• Serviciile suplimentare pentru copii, reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
4. Camerele cu balcon, sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatii.
5. Tariful este valabil numai pentru 3 nopti, prelungirea se face la tarif de receptie, odata cu rezervarea pachetului, in limita locurilor disponibile.
6. Pachetul este indivizibil.
7. In incinta hotelului, este interzis accesul cu animale.
Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seif, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, internet, table, carti de joc, loc de joaca in incinta hotelului pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 7 ani.
Servicii suplimentare: Masaj relaxare, anticelulitic, terapeutic, facial, suedez, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, revitalizant, exfoliant, hidratant, reflexoterapie, drenaj limfatic, bai relaxante, impachetari cu cafea si cu ciocolata, biliard, servicii telefon, spalatorie.

***Serviciile suplimentare, nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

REZERVARI/ANULARI:
Rezervarea locurilor la cazare si restaurant, suplimentare pachetului, atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului (datorita locurilor limitate). Nu putem fi raspunzatori de incovenientele ce pot aparea, datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant, odata cu rezervarea pachetului.
Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetelor, in maxim 5 zile lucratoare de la emiterea acesteia. Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate, se va achita pana la 1 decembrie 2021.
Optiunea de rezervare a camerelor, se face in ordinea achitarii avansului
Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care, se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde. Rezervarea poate fi anulata gratuit, numai in primele 24 de ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare sau neachitarii diferentei pana la 15 decembrie 2021, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

NOTA COVID19:
• In cadrul hotelului, purtarea măștii de protecție, este obligatorie.
• In cazul in care, se vor impune noi masuri de catre autoritati, pachetul se poate modifica.
• Pentru siguranta dumneavoastra si a personalului, serviciile vor fi oferite in conformitate cu normele impuse de autoritati !!!