Club Vila Bran

PREZENTARE SI TARIFE CLUB VILA BRAN***

Club Vila Bran este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte, in Romania, fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate.
Imbinand placutul cu utilul, Club Vila Bran este, de asemenea, o alegere excelenta pentru organizarea de traininguri si team-buildinguri.
Clubul se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si detine 13 vile cu capacitati intre 1 si 24 camere, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi, 1 restaurant, baza de agrement, Valea cu povesti (parc de distractie tematic), sala de teatru,parc istoric, magazin de suveniruri. Camerele si apartamentele dispun de balcon, grup sanitar propriu cu cada/cabina dus, TV.
Micul Castel Vila Bran este o locatie complexului, deschisa in centrul Branului, la cca 700 m fata de Club Vila Bran si cca 100 m fata de Castelul Bran.
RESTAURANTUL nostru este cu circuit deschis.
!! SUPER MASA, NU CA ACASA!!
Restaurant cu specific de stana, cu priveliste spre Castelul Bran, M-tii Piatra Craiului si M-tii Bucegi.
Club Vila Bran dispune de o BAZA DE AGREMENT pentru toate varstele, pusa GRATUIT la dispozitia turistilor cazati in club (in limita disponibilitatilor si a functionalitatii):

 • 1 Piscina exterioara incalzita cu jacuzzi (in sezonul de vara);
 • 1 Piscina exterioara, incalzita, pentru copii, cu instalatii de joaca (sezonul de vara);
 • 1 Piscina interioara, incalzita, cu jacuzzi
 • Valea cu povesti – vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Zona Arctica Club Vila Bran, Castelul Printesei si Barlogul lui Culita.
 • Mese de biliard, mese de ping – pong, petanque, darts, echitatie in manej(cal, ponei);
 • Parc natural cu hamace si bancute;
 • Teren de tenis, mini teren de baschet, terenuri de fotbal;
 • Amfiteatru – jocuri, concursuri,
 • Parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
 •  Contra cost va oferim:
  • biciclete.

Baza de agrement este gratuita si poate fi folosita in limita disponibilitatii, a functionalitatii si in functie de conditiile meteo.

• CAZARE LA CASUTA SCUFITEI ROSII SI CASUTA LUI BAMBI – vacanta ca in povesti la Club Vila
Bran !
• VALEA CU POVESTI – vizite si activitati la CASUTA LUI MOS CRACIUN, CASUTA ALBEI CA ZAPADA, CASTELUL LUI FAT FRUMOS, CASTELUL BALAURULUI, CASA VRAJITOAREI, ZONA ARCTICA
CLUB VILA BRAN SI CASTELUL PRINTESEI, BARLOGUL LUI CULITA!
• MICUL CASTEL VILA BRAN – LE PETIT CHATEAU VILA BRAN
(100m fata de Castelul Bran si 700m fata de Club Vila Bran)

NOU!!!
• FERMA ANIMALELOR
• VILA MASCOTELOR
• DOUA MASCOTE NOI IN FAMILIA CLUB VILA BRAN – MOTANUL ZORRO SI VEVERITA MITA

Club Vila Bran este alegerea perfecta pentru organizarea de TRAININGURI si CONFERINTE. Va stam la dispozitie cu opt sali de training, avand capacitati intre 25 si 300 de locuri, special amenajate cu suport de flipchart, ecran de proiectie, mobilier adecvat si internet wireless.

TARIFE CAZARE 2023*In perioadele 13-15.01, 17-19.02, 10-12.03, 31.03-02.04, 12-14.05 se sarbatoresc zilele de nastere ale
mascotelor Club Vila Bran si se fac rezervari doar cu pachet de cazare si masa, la tarife speciale conform ofertei pentru fiecare mascota in parte.
Pentru pachetul de cazare cu mese, in calculatie, se va considera pretul de cazare din tabelul de mai sus la care se va adauga contravaloarea aferenta meselor (mic dejun, pranz, cina – alese dintre 3 variante de meniu prestabilite) dupa cum urmeaza:
– ADULT: 150 LEI/PERSOANA/NOAPTE
– COPIL cu varsta intre 3 si 15.99 ani : 100 LEI/COPIL/NOAPTE
– COPIL cu varsta intre 16 si 18 ani: 150 LEI/COPIL/NOAPTE
PENTRU MESE SE ALEGE DINTRE 3 VARIANTE DE MENIU PREDEFINITE; MENIURILE NU INCLUD BAUTURILE.
 

IMPORTANT:
1. Tarifele din tabel sunt valabile pentru perioadele mentionate, cu exceptia sarbatorilor (Craciun, Paste) si a altor evenimente (ex: Revelion, Halloween, Mascote).
2. In cazul pachetului de cazare cu mese, acesta trebuie luat de catre toate persoanele din rezervare (aferent numarului de camere, adulti si copii).
3. Tarifele de masa, respectiv (turisti individuali):
– ADULT: 150 LEI/PERSOANA/NOAPTE
– COPIL cu varsta intre 3 si 15 ani : 100 LEI/PERSOANA/NOAPTE
– COPIL cu varsta intre 16 si 18 ani: 150 LEI/PERSOANA/NOAPTE
Acestea includ:
– cazare
– 3 mese/zi (mic dejun, pranz, cina); meniurile se aleg dintre 3 variante de meniu prestabilite. Intervalele orare pentru
servirea meselor sunt:
– mic dejun – 08.00-09.30
– pranz – 12.30-14.00
– cina – 18.00-21.00
Variantele de meniu nu includ bauturi. Prima masa servita poate fi cina sau pranzul (in ziua de check in), iar ultima masa (in ziua de check out), in concordanta, poate fi pranzul sau micul dejun. Pentru servirea meselor trebuie sa fiti prezenti in restaurant la orele de servire de mai sus; daca nu ajungeti la o masa, aceasta nu poate fi reprogramata (se pierde). Tariful cu mese trebuie luat pentru toate persoanele din rezervare (adulti si copii), pentru toate noptile de cazare. Rezervarea de masa se face doar in interiorul restaurantului (NU se fac rezervari pe terasa).
4. Tarifele includ T.V.A.
5. Tarif copii (cazati in camera/apartament/Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi cu 2 adulti)

 • 0-2.99 ani, la data sejurului
  – gratuit (daca nu se solicita pat suplimentar si nici meniu);
  – contra-cost (50 lei/ noapte) se asigura pat suplimentar daca spatiul camerei permite (decizia administratiei
  Club Vila Bran); dar nu se solicita meniu
 • Intre 3 – 15.99 ani, la data sejurului, se achita 30 lei/zi/copil, cazare – atat daca exista posibilitatea
  dotarii camerei cu pat suplimentar, cat si in cazul in care copilul imparte patul cu parintii (decizia administratiei
  Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate in tabel cu asterix, toate
  celelalte paturi suplimentare care se adauga in camere sunt paturi pliante.
 • De la 16 ani (pana la 18), la data sejurului, se achita 50 lei/zi/copil, cazare
  – atat daca exista posibilitatea dotarii camerei cu pat suplimentar, cat si in cazul in care copilul imparte patul cu
  parintii (decizia administratiei Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate
  in tabel cu asterix, toate celelalte paturi suplimentare care se adauga in camere sunt paturi pliante.

6. Tarif camere triple
Camerele marcate cu asterix (*) sunt camere in care avem adaugat pat suplimentar. Acestea se inchiriaza doar in regim de TPL (adica tarif de DBL + tarif pat suplimentar), atata timp cat mai exista camere DBL disponibile in complex. In momentul in care nu mai avem nici o alta camera DBL disponibila in complex, ele pot fi inchiriate si in regim de DBL.
7. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor (cu exceptia celor din vila 7, care au doua dormitoare), un living, baie si terasa.
Capacitate cazare apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi: maxim 2 adulti si 2 copii (0-13,99 ani). La pretul apartamentului, Casutei Scufitei Rosii si a lui Bambi, se adauga tariful mentionat la Pct.5.
8. Pentru noptile de week-end (Vineri, Sambata) sejurul minim obligatoriu este de 2 nopti.
9. In perioada de sezon, 13.06 – 11.09.2023, rezervarile se fac pentru minim 5 nopti de cazare.
10. Pentru rezevarile de minim 6 nopti, se va pastra tariful de cursul saptamanii si in weekend (vineri si sambata).
11. Pot aparea modificari ale tarifelor mentionate mai sus. Rezervarile se calculeaza la tariful comunicat de receptie in momentul confirmarii.
12. In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.
13. Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00, check-out-ul pana la ora 11.00.
14. Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana. Accesul la baza de agrement si activitatile organizate, este diferentiat in functie de pachetul ales (doar cazare sau cazare cu toate mesele); turistii care opteaza doar pentru servicii de cazare nu vor beneficia de jocuri, concursuri, ateliere de creatie, drumetii, etc.

Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica si nici de modificari de ultim moment aduse programului de activitati datorita conditiilor meteo sau regulilor/restrictiilor impuse de catre autoritati.

In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea.Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Tarifele de pachet de cazare si masa sau tarifele doar pentru cazare, nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment. Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran, in masura in care reglementarile date de autoritati, ne permit desfasurarea lor. Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.