ORIZONT –COZIA

OFERTA SPECIALA
“ CRACIUN 2019 LA ORIZONT –COZIA*** ”
24 decembrie 2019 – 26 decembrie 2019

Hotelul Orizont Cozia sarbatoreste in fiecare an cu mare bucurie Craciunul traditional intr-o atmosfera calda si primitoare. Va invitam sa petreceti alaturi de noi, insotiti de toti cei dragi la aceasta sarbatoare, cea mai indragita printre romani, sa cantam colinde langa brad si sa primim colindatorii, sa ne impartasim gandurile frumoase si sa simtim adevaratul spirit al sarbatorii.
Va facem cunoscuta oferta speciala « CRACIUN 2019 LA ORIZONT COZIA***» prin intermediul careia va lansam invitatia sa petreceti alaturi de noi Craciunul in acest an.

Tarif pachet:

795 lei/pachet/persoana – Loc in camera dubla fara balcon
815 lei/pachet/persoana – Loc in camera dubla cu balcon

925 lei/pachet/persoana – Loc in camera single fara balcon
965 lei/pachet/persoana – Loc in camera single cu balcon

875 lei/pachet/persoana – Loc in apartament

Pachetul include:
– Cazare – 2 nopti in data de 24 si 25 decembrie
– Mic dejun in regim bufet suedez in zilele de 25 si 26 decembrie.
– Cina de bun venit in data de 24 decembrie in asteptarea colindatorilor. Cina cuprinde meniu complet – meniu fix – mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice). Cu mic cu mare, cu bucurie sau cu emotii il vom astepta pe Mos Craciun. Mosul va aduce cadouri tuturor copiilor.
-Dejun bufet suedez in data de 25 decembrie – meniu complet – mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice)
– Cina festiva de Craciun in data de 25 decembrie cu meniu fix, traditional : meniu complet mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice).
– Acces la CENTRU WELNESS & SPA : dotat cu sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata,.
– Check in: dupa ora 15:00
– Check out: pana in ora 11:30
– TVA de 5% .

INFORMATII SUPLIMENTARE :
1. Camerele cu balcon sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatii .
2. Tarifele de cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.
3. In apartamente se pot caza maxim: 2 persoane adulte si unul/doi copii sau la trei persoane adulte.
4. Pentru a treia persoana adulta cazata in apartament se va achita contravaloarea unui loc in camera dubla 795 lei pe sejur/ persoana reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA.
5. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti la restaurant. La cerere se poate pune patut sau pat suplimentar la tariful de 40 de lei/zi.
6. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita un supliment de 355 lei/sejur/copil reprezentand supliment de masa si acces la SPA.
7. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu pat suplimentar sau in apartament se achita 435 lei/sejur/copil reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA.
8. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
9. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original).
10. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
11. Tariful este valabil numai pentru 2 nopti , prelungirea se face la tarif de receptie, odata cu rezervarea pachetului, in limita locurilor disponibile.
12. Pachetul este indivizibil.

NOTA:
-In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si 2 copii cu varsta de pana la maxim 14 ani.
-Camerele cazate cu un adult si un copil mai mare de 14 ani sunt considerate camere duble.
-In incinta hotelului este interzis accesul cu animale.

Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, internet, remy, sah, table, carti de joc, loc de joaca in incinta hotelului pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 -7 ani.

Servicii suplimentare:
• Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic, sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant, revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, spalatorie.
***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

REZERVARI/ANULARI:
Rezervarea locurilor la cazare, suplimentare pachetului, atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului (datorita locurilor limitate). Nu putem fi raspunzatori de incovenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru rezervarile suplimentare, la masa de Ajun, fara servicii de cazare, tariful pentru adulti este de 190 lei, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani (copie certificat de nastere) tariful este de 95 lei.
Pentru rezervarile suplimentare, la masa festiva de Craciun, fara servicii de cazare, tariful pentru adulti este de 235 lei, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani (copie certificat de nastere) tariful este de 120 lei.
Optiunea de rezervare a camerelor se face in ordinea achitarii avansului
Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare sau neachitatrii diferentei pana la 01 decembrie 2019 , beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.